Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon. Bővebb információt találhatsz az http://www.keresdagumit.hu/adatkezelesi-szabalyzat

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Mi azon dolgozunk, hogy a gumiabroncs, keréktárcsa  online vásárlása során a felhasználó a számára legoptimálisabb megoldást kapja. Széles termékkínálatunkkal, egyszerű fizetési- és szállítási módokkal szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit, hogy minden vásárlónk mindig biztos lehessen abban: jól döntött.

MIT KÍNÁLUNK?

Gépkocsi alkatrészeken forgalmazásán belül elsősorban új személy,- mezőgazdasági,- ipari,- teherautó,- motor gumiabroncsok, lemeztárcsák, alufelnik forgalmazását végzi. Hamarosan elérhetőek lesznek a mindennapi használat során szükséges kiegészítő termékek, mint például a motorolaj, szűrők.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Cégünk 2012. évtől üzemeltet online webáruházakat és értékesít gumiabroncs, keréktárcsa termékeket. Ez idő alatt szerzett gyakorlat alapján ügyfeleinknek gyorsan tudunk bármilyen kérdésben megfelelő megoldást találni, kiválasztani a számára legkedvezőbb terméket. Partnereinken keresztül a megrendeléseket gyors határidőn belül tudjuk eljuttatni az ország területén bárhova.  

NÉHÁNY NYOMÓS ÉRV MELLETTÜNK

Olyan termékeket forgalmazunk, amelyek rendelkeznek magyarországi, illetve európai forgalmazói háttérrel, így biztosítható a garancia teljes körűsége. Kiszállítást végző partnereink a piacvezető futárcégek Magyarországon, mint: MPL, DPD, GLS. Igény esetén speciális igényeket is kielégítünk, mint szállítás előtti sms, vagy telefonhívás. A Magyarországi nagykereskedések készletén felül hiánycikkeket Németországból, vagy Lengyelországból is be tudunk szerezni 5-6 munkanapon belül. Rendelését akár telefonon keresztül is leadhatja nálunk.